Restaurant Le Vieux Jean Dé leerplek in het centrum van Delft voor een Gespecialiseerd kok
Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en klaarmaken volgens recept en planning.Daarnaast zorg je voor het bijhouden van de inkoop en de voorraad van dehorecabenodigdheden in de keuken. Je begeleidt nieuwe medewerkers/leerlingen, hierbij zie jetoe op de werkzaamheden en geef je aanwijzingen. Ook het waarborgen, verbeteren encontinueren van de kwaliteit en service behoort tot één van je taken. Hierbij kun je denken aanhet beoordelen en nieuwe inbreng geven voor de te voeren kaart.
Naar wie zijn wij op zoek?
creativiteit, flexibiliteit en ambitie
Wat biedt het bedrijf?
door het ambachtelijke karakter van het bedrijf enorm veel leermogelijkheden
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan