Gastheer / -vrouw

Hop & Stork Een gastvrije leerplek voor de horeca

Bij Hop & Stork draait alles om ruiken, zien en proeven. Gasten verwennen en verrassen is ons credo. Waarmee? Met prachtige smaken en geuren van chocolade, koffie, patisserie en thee. Chocolade en koffie verrijken elkaar. Datzelfde geldt voor nougat en thee. Maar wat te denken van een oude Reypenaer kaas in combinatie met een chocolade-balsamico? Een verrassende combinatie van pittig, zoet en fris. In ons open chocolade-atelier zie je hoe een truffel wordt gespoten en ruik je de zoete en zwoele geur van chocolade die uit de kranen stroomt. De koffielounge is de uitgelezen plek om te ontspannen en te genieten van diverse zoete en hartige proeverijen gecombineerd met koffie of thee. Wij zijn een groeiend bedrijf met inmiddels 2 vestigingen. Kom eens kennis maken met onze mogelijkheden voor bedienend personeel of ervaring opdoen als chocolatier, patissier, barista of ondernemer.

Wat biedt het bedrijf?

Leer hoe je met authentieke gastvrijheid omgaat

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder