Manager / ondernemer horeca

Moxy/Residence Inn The Hague Kom stage lopen in de grootste en gezelligste hotel in Den Haag!

Voor ons gloednieuwe hotel in Den Haag zijn wij op zoek naar stagiaires die het leuk vinden om in de GROOTSTE hotel van Den Haag stage te komen lopen. Als onderdeel van Marriott International leer je bij ons veel over de hotellerie, werken in een internationale omgeving. In deze stage leer je vl meer dan dat je normaal zou doen in een stage! Zowel op persoonlijk als op kennis vlak! Je leert bij ons perfect Engels spreken en door ons gezellige team weet je ook precies hoe het voelt om in een dynamisch en zelfstandig team te werken. Bij ons ben je een stagiair die zich niet als stagiair voelt; wij zien je gewoon als volwaardige medewerker die alles moet leren en kunnen! Het is in ieder geval nooit saai! Waar wacht je nog op? Kom stage lopen in de grootste en gezelligste hotel van Den Haag!

Naar wie zijn wij op zoek?

•Je bent nauwkeurig en een echte ‘aanpakker’ •Je denkt op proactieve wijze mee met collega’s en gasten •Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal •Je bent representatief en van nature enthousiast •Je kunt zowel in een team als zelfstandig goed functioneren •Je laat zien dat jij je met volle overgave inzet

Wat biedt het bedrijf?

- Doorgroeimogelijkheden - Variatie in het werk - Gezellig, divers en jong team - Stageplek waar je veel nieuwe dingen leert op een compleet nieuwe werkplek - Zelfstandigheid en initiatief

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder