Manager / ondernemer horeca

Novotel Den Haag City Centre Stage Sales & Reserveringen

Wil jij graag alles leren op gebied van Sales & Reserveringen? Dan is dit de stage voor jou! Samen met de Reservations Coördinator ga je je voor Novotel Den Haag City Centre aan de slag met het aannemen en verwerken van zowel individuele, groepsreserveringen en zaalreserveringen. Het maken van offertes en het verzorgen van overzichten en rapportages horen ook bij je werkzaamheden. Je hebt niet alleen een belangrijke rol richting je collega’s, maar ook zeer frequent contact met de gasten. Een echt “mensen-mens” en outgoing, dat ben jij! Met behulp van jouw servicegerichtheid, goede sociale en communicatieve vaardigheden, mbo denk- en werkniveau en jouw professionele houding gaan bovenstaande werkzaamheden jou goed af. Tick the box!

Naar wie zijn wij op zoek?

Voor deze functie zoeken we iemand die zelfstanding kan werken, oog voor detail heeft en goed is in multitasking. Daarnaast zoeken wij iemand die:  - De Nederlandse en Engelse taal goed beheerst, zowel schriftelijk als mondeling. - Beschikbaar is per 1 Januari 2025 voor een periode van minimaal 5 maanden. Wij zijn flexibel over de startdatum. - In de laatste fase van een MBO studie zit of een HBO studie gericht op hotelmanagement en Hospitality Om een goed beeld te krijgen van het hele hotel ga je op iedere afdeling cross-trainen.

Wat biedt het bedrijf?

Wat krijg je van ons? - Als je Novotel Den Haag City Centre komt versterken zijn dit je rewards: - Stagevergoeding van € 750,- bruto per maand (op basis van een fulltime stage) - Ervaar zelf een keer de kunstzinnige gerechten in onze brasserie Gallery61.  - Geniet van een overnachting in het Novotel Den Haag City Centre. - Gratis gebruik maken van de fitness-faciliteiten in het hotel. Sounds good?

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder