Allround hospitality medewerker

SolBeach B.V. Solbeach zoekt een Stagiair Horeca & Event management om ons team te komen versterken

Tijdens je stage ben je onderdeel van de afdeling Sales & Marketing. Samen produceren we evenementen als bedrijfsuitjes, verjaardagen, vrijgezellenfeestjes, bruiloften en zakelijke bijeenkomsten bij Solbeach. Wij faciliteren niet alleen onze locatie, maar bieden ook een programma inclusief catering met activiteiten aan onze gasten. Inmiddels uitgegroeid tot een succesvol professioneel bedrijf met meer dan 1.000 offerte aanvragen per jaar. Wij zorgen ervoor dat onze gasten genieten van een fantastische all-in dag of zelfs meerdere dagen. Van klantgesprekken, locatiebezichtigingen, het offertetraject en het uitwerken van offertes (de offertes worden gecheckt door de Sales & Event Manager), mailverkeer, voorbereiding van onze vergaderruimtes, de preproductie van het evenement, de uitvoering, maar ook bij alle horecawerkzaamheden. Uiteindelijk ben je een spin in het web die alle functies bekleed. Dit zijn dus ook bij het begin horecawerkzaamheden als bediening en host(es).

Naar wie zijn wij op zoek?

• Je beschikt over goede sociale vaardigheden en een gastgerichte instelling • Je zit in het 3e of 4e jaar van een MBO/HBO opleiding, richting eventmanagement, creative business, hotelschool of vergelijkbaar • Organiseren zit je in het bloed • Je bent in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken • Je bent flexibel en springt graag bij waar nodig • Je hebt affiniteit met de hospitality/horeca • Je woont bij voorkeur in Den Haag • Je bent net zo enthousiast als wij Je bent minimaal 3 maanden aaneensluitend beschikbaar voor 32 uur per week

Wat biedt het bedrijf?

Als Horeca & Event Stagiair(e) ben je onderdeel van de organisatie. Je wordt betrokken bij het vaste team, vergaderingen, krijgt je eigen opdrachten en je voert praktische werkzaamheden uit. Een inspirerende werkomgeving waar open communicatie en korte lijnen erg belangrijk zijn. We bieden je: • Een stagevergoeding á €800,- per maand op basis van een 40-urige werkweek plus fooi • De kans om events voor te bereiden en te begeleiden • Ervaren zelfstandige collega's waar je veel van kunt leren • Ontwikkelen van communicatie vaardigheden • Wij bieden alle ruimte en ondersteuning dien je nodig hebt voor je ontwikkeling en schoolopdracht.

Wat ga je leren?

  • Treedt op als aanspreekpunt voor klant/gast/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant/gast/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant/gast/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W3 Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K1-W4 Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K1-W5 Onderhoudt in- en/of externe contacten
  • Voert administratieve processen uit
  • B1-K2-W1 Houdt de voorraad bij
  • B1-K2-W2 Verzamelt en verwerkt informatie
  • B1-K2-W3 Houdt de administratie bij
  • Organiseert en voert activiteiten uit
  • B1-K3-W1 Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten
  • B1-K3-W2 Bereidt de uitvoering van activiteiten voor
  • B1-K3-W3 Begeleidt activiteiten
  • B1-K3-W4 Rondt de activiteit af
  • Werkt in de gastvrijheidsbranche
  • B1-K4-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K4-W2 Neemt reserveringen aan en adviseert de gasten
  • B1-K4-W3 Adviseert gasten en registreert de bestelling
  • B1-K4-W4 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K4-W5 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K4-W6 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K4-W7 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • B1-K4-W8 Voert afrondende werkzaamheden uit

lees verder