Office & Management Support Specialist

Vitae Zorg "Word de Onmisbare Rechterhand: Stage als Office & Management Support Specialist"

Als stagiair(e) Office & Management Support Specialist werk je op de afdeling Directieondersteuning en speel je een belangrijke rol in de ondersteuning van managers en directieleden. Je start je dag met het beheren van agenda's, het organiseren van vergaderingen en het verwerken van e-mails. Als eerste aanspreekpunt voor klanten zorg je voor een professionele en klantgerichte benadering. Daarnaast stel je zakelijke correspondentie op en verwerk je gegevens, wat bijdraagt aan een soepele bedrijfsvoering. Gedurende de dag ondersteun je bij het opstellen van managementinformatie en voer je administratieve en financiële taken uit, zoals het beheren van budgetten. Je leert effectief plannen, organiseren, communiceren en prioriteiten stellen onder druk. Bovendien ontwikkel je flexibiliteit, stressbestendigheid en krijg je inzicht in bedrijfsprocessen en klantgerichtheid. Hierdoor ontwikkel je je tot een veelzijdige professional in een dynamische werkomgeving.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een proactieve en leergierige stagiair(e) die zich wil ontwikkelen tot een veelzijdige Office & Management Support Specialist. Je hebt een representatieve uitstraling en bent klantgericht, met sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je beschikt over goed cijfermatig inzicht en begrijpt het belang van nauwkeurige gegevensverwerking. Plannen en organiseren gaat je van nature goed af, en je kunt efficiënt omgaan met je tijd en deadlines. Daarnaast ben je stressbestendig en flexibel, en kun je snel schakelen tussen verschillende taken en prioriteiten. Samenwerken ligt je goed, en je bent in staat om effectief te communiceren en samen te werken met collega's op alle niveaus binnen de organisatie. Kortom, wij zoeken iemand die enthousiast is om te leren, nieuwsgierig is naar nieuwe ervaringen en actief wil bijdragen aan ons team. Als jij jezelf hierin herkent, nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een leerzame en uitdagende stageplek waar je je volop kunt ontwikkelen als Office & Management Support Specialist. Bij ons krijg je de kans om praktijkervaring op te doen in een dynamische werkomgeving, waar je dagelijks nauw samenwerkt met managers en directieleden. Je wordt begeleid door ervaren professionals die je ondersteunen in je groei en ontwikkeling. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je organisatorische, communicatieve en administratieve vaardigheden verder te verfijnen. We bieden een collegiale en inspirerende werksfeer waarin jouw inbreng gewaardeerd wordt. Naast een aantrekkelijke stagevergoeding bieden we ook de kans om je netwerk uit te breiden en inzicht te krijgen in de bedrijfsprocessen van een toonaangevende organisatie. Bij ons staat jouw leerervaring centraal, en we helpen je graag om het maximale uit je stageperiode te halen. Kortom, een unieke kans om je carrière een vliegende start te geven!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Voert office & management support uit
  • P3-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P3-K1-W2 Ondersteunt bij ontwikkelen van corporate information
  • P3-K1-W3 Handelt administratieve en financiële zaken af
  • P3-K1-W4 Organiseert interne bijeenkomsten

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder