Manager / ondernemer horeca

Allerlei & Visserij Leerling Horecamanager gezocht!

Streef jij ernaar om die inspirerende horeca manager te worden? Dan bieden wij jou die kans. Onze ervaren leermeesters zullen je begeleiden bij elke stap, waardoor je alle kneepjes van het vak leert en jezelf steeds verder ontwikkelt. En dat is nog niet alles. Als jij het leuk vindt, is er ruimte voor nog meer groei. Je kunt betrokken worden bij het maken van roosters en het plaatsen van bestellingen, wat je inzicht geeft in de organisatorische aspecten van de horeca. Deze kans biedt je niet alleen de mogelijkheid om je leiderschapsvaardigheden te versterken, maar ook om een bredere kijk te krijgen op de bedrijfsvoering. Ons team bestaat uit een hechte groep toegewijde jonge professionals, je vindt bij ons niet alleen collega’s maar vrienden die samen met jou streven naar optimale gastvrijheid en lol hebben in hun werk. Klaar om aan de slag te gaan? Aarzel niet langer, bel ons of loop binnen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij ons draait het niet alleen om wat je nu weet, maar vooral om wie je bent en wie je wilt worden. Als jij klaar bent om je passie voor horeca om te zetten in een boeiende carrière en blij wordt van woorden als teamplayer, gastvrijheid, nee bestaat niet dan kun direct bij ons aan de slag.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Allerlei & Visserij is veel mogelijk. Wil jij groeien dan zorgen wij daarvoor. Ga je snel dan krijg je snel meer verantwoordelijkheden, heb je meer tijd nodig dan geven wij jou die ruimte. We kijken naar jou als individu waarbij ons doel is om jou in je kracht te zetten.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder