Allround Assistant Business Services

Bizbloqs management solutions bv Gemotiveerde, leergierige managementassistent gezocht!

Als managementassistent ondersteun je de teamleider van projectmanagement en aftersales. Je werkdag start met een gesprek met je collega’s. Daarna ga check je op je laptop de verschillende mailboxen om te kijken wat er nieuw is binnengekomen en reageer je op de mails die je snel kunt afhandelen. Daarna heb je een overleg met de teamleider om de lijst met lopende projecten door te nemen. Je geeft updates of stelt vragen om meer details te communiceren met de klant. Na het overleg beantwoord je nog wat e-mails of bel je een klant om een afspraak in te plannen. Bij het plannen van een afspraak kijk je in de agenda’s van je collega’s zodat je de afspraak plant als ze beschikbaar zijn. Sommige e-mails hebben acties nodig; hardware bestellen of klantgegevens bijwerken. Je weet wie je moet contacteren en houdt de lijntjes kort. Je controleert of de planning nog klopt en stemt af met de teamleider wat de juiste actie is om de planning bij te sturen. Je aarzelt niet om andere taken op te pakken

Naar wie zijn wij op zoek?

Je zit in het laatste jaar van je studie en wilt daarna gaan werken. Je bent leergierig en toont veel initiatief. Als je iets niet weet schroom je niet om om hulp te vragen aan je collega's. Je kan zelfstandig werken en bent communicatief sterk zodat je ook onze klanten te woord kunt staan per mail en per telefoon. Om de bijbehorende taken uit te voeren heb je uitzonderlijke organisatorische vaardigheden. Je houdt makkelijk overzicht en je planvaardigheden zijn noodzakelijk om de taken uit te voeren. Daarnaast ben je zelfverzekerd in communicatie met meerderen en ben je sterk in dingen gedaan te krijgen. Je aarzelt niet om andere taken op te pakken en nieuwe dingen te leren. Je bent geïnsteresseerd in IT, logistiek en magazijnen.

Wat biedt het bedrijf?

Bizbloqs is een erg jong bedrijf en daardoor nog groeiende. Je bent de rechterhand van de teamleider van projectmanagement en aftersales. Je andere collega's zijn op hun eigen gebied experts van het BizBloqs product. De lijnen tussen afdelingen zijn kort, we zijn een hecht team en werken intensief samen. Er zijn veel mogelijkheden bij BizBloqs, er is zeker kans op een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht werkzaamheden ten behoeve van bedrijfsprocessen in de zakelijke dienstverlening
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij het leveren van managementinformatie
  • P2-K1-W2 Voert financiële processen uit
  • P2-K1-W3 Organiseert planning en voorraadbeheer
  • P2-K1-W4 Voert marketing en communicatie-werkzaamheden uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder