Kok

Crème Ontbijt / Lunch kok! 2 tot 5 dagen per week!

De student / werknemer vervult de functie van kok. Voornamelijk ontbijt en lunch. 2 tot 5 dagen per week. (in overleg) Werkdagen zijn van 08:30uur tot 16:00uur Als kok bereid je zelfstandig gerechten in de open keuken voor je gasten in een huiselijke sfeer. Zorgt voor de mise-en-place en beheert keukenvoorraden. Bestellingen in ontvangst nemen en het controleren van de geleverde producten. Daarnaast maak je de werkruimte, gereedschappen en machines in de keuken schoon.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Nauwkeurig, overzichtelijk en gedisciplineerd kunnen werken - Vlot en stressbestendig - Goede dosis zelfstandigheid - Maar vooral veel plezier en passie hebben in het staan van een open keuken!

Wat biedt het bedrijf?

- Fijne werkuren overdag / avonden vrij! - Vrijheid en zelfstandigheid - Zicht op een vaste aanstelling - Horeca conform salaris CAO - Gezellig team in een huiselijk sfeer

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder