Zelfstandig werkend kok

Golden Tulip Hotel Central

Wil jij: - Werken in een keuken met internationale gerechten? - Werken met moderne apparatuur - Leren van ons uitgebreid en dynamisch team, met ervaring in alle soorten horeca! - Onze gasten in de watten leggen, met verrassend en heerlijk eten! - Een afwisselend leerbedrijf; à la carte lunch en diner, buffetten, catering, ontbijt, bruiloften en feesten. Dan ben je bij Hotel Central aan het juiste adres!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt je eerste leerjaar afgerond en weet een beetje hoe het eraan toegaat in een professionele keuken. Daarnaast ben je leergierig en flexibel. Je leermeester leert je graag alles wat je wilt/moet weten over het vak.

Wat biedt het bedrijf?

Je mag je ouders en je begeleider van school uitnodigen om tijdens het leerlingendiner in januari te laten zien wat je inmiddels geleerd hebt. Dit diner bereid je van begin tot eind voor (menu/wijnen/inkoop/receptuur etc) met je collega leerlingen uit de bediening. En als ons team aanvulling nodig heeft aan het eind van je leerperiode, ben jij misschien net de juiste persoon op de juiste plaats! Wil je tegen die tijd in aanmerking komen voor een functie op een andere afdeling? Alles is bespreekbaar. Voor alle medewerkers voordelen die uiteraard ook voor leerlingen gelden, kijk je op onze website https://www.hotel-central.nl/nl/vacatures/

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder