Hotel-Bistro 't Keershuys
De zelfstandig werkend kok draagt de verantwoordelijkheid voor het bereiden van gerechten, waarin rekening wordt gehouden met de stijl van de keuken en wensen van gasten. De zelfstandig werkend kok biedt ondersteuning in de groei van de menukaart en de gerechten zoals deze worden bereid en geserveerd, maar ook in het beheren van de keukenvoorraad en de efficiƫntie in kostenbeheersing. De zelfstandig werkend kok leert zelf efficiƫnt te plannen binnen het uitvoeren van zijn werkzaamheden en rond deze taken dan ook zelfstandig af. Daarnaast is het belangrijk om als zelfstandig werkend kok gerichte ondersteuning te vragen bij collega's en overzicht te kunnen bewaren op de werkplek.
Naar wie zijn wij op zoek?
Een zelfstandig werkend kok in ons team hoort te beschikken over de volgende vaardigheden: - Stressbestendig. - Enthousiast en vooruitstrevend in elke situatie. - Sterke communicatievaardigheden naar collega's. - Oog voor de situatie, voor details en het overkoepelende beeld. - Creatief en initiatiefrijk.
Wat biedt het bedrijf?
Binnen ons bedrijf is er naast de all-round kennis die je op zult doen vaak ook de mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf zelf, na je stage. We zijn altijd blij met stagiaires die we verder kunnen opleiden in ons team voor de lange termijn. Ook staat het welzijn van onze werknemers op een hoge plek binnen onze prioriteiten lijst, daarom ondersteunen we graag in het vinden van een geschikte woonplek dichtbij onze locatie. Mocht reizen met het openbaar vervoer nodig zijn, hebben we het voordeel dat ons restaurant en hotel zich zeer dichtbij het Centraal Station bevindt.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan