Roels Eten & drinken
Kennis: Volledig op de hoogte zijn van ons keuken assortiment, de manier van opmaak/presentatie van alle gerechten. Kwaliteit: Het toezien op de juiste kwaliteit, presentatie en houdbaarheid van producten en gerechten. Op de werkvloer: Het bereiden van gerechten / gerechtgedeelten volgens recept en eigen planning: Verrichten van voorbereidende werkzaamheden zoals wassen, snijden (voor)koken, mengen en dergelijke. Ontvangen, controleren en opslaan van bestelde voedingsmiddelen in de keuken, magazijn of koel- en vriesruimten. Beoordelen van de te gebruiken ingrediƫnten op versheid en houdbaarheid. Het bereiden, bewaren en controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid en uitvoeren van bijstelling/bijdosering. Doorgeef gereed maken va borden door het portioneren en garneren ervan volgens voorschriften. Tevens mede controleren van de door te geven gerechten.- Controleren en verantwoorden van verbruikte hoeveelheden van producten. Enz. Enz
Naar wie zijn wij op zoek?
Gemotiveerd zijn Leergierige instelling Bekend zijn met HACCP-regelgeving Openstaan voor feedback en suggesties Werken onder tijdsdruk Flexibel zijn
Wat biedt het bedrijf?
Een state of the art nieuwe keuken met de modernste keukenapparatuur Een vier daagse werkweek Samenwerking met een jong dynamisch team Persoonlijke ontwikkeling d.m.v. coaching en trainingen Ruimte voor creativiteit
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan