Pilkington`s
Kom jij in onze keukens kijken? Wil je alles leren in een horecabedrijf wat al ruim 30 jaar een succes is en met een super grote naamsbekendheid? Bij Pilkington's begint de dag om 9.15u met kopje koffie met je collega's. Daarna start je dag. Je zorgt voor de mep van het ontbijt, lunch en diner. Na een tijdje ga je ontbijt, lunch en High Tea meedraaien. We serveren elke dag ontbijt, lunch en High Tea. Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond draaien we diner. We hebben de beschikking over een eigen bakery. Hou je van desserts en zoete taarten? Dan kun je ook hier een kijkje nemen en meedraaien. We hebben 2 keukens: 1 boven en 1 beneden. Boven maak je de MEP en beneden is de uitgifte. Afwisselend en veelzijdig toch?
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent bij voorkeur flexibel, gemotiveerd en gaat voor kwaliteit. Je bent leergierig en je ziet werk. Je bent een teamplayer, gemotiveerd en enthousiast. Je hebt passie voor food en koken en wil graag leren. Je verstaat Engels (spreken is niet perse nodig).
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden jou een fijne werkplek met een restaurant, serre, tuinkamer en binnentuin. De kans om alles te leren in een bedrijf wat al 30 jaar succesvol is. Kans op vaste aanstelling, minimaal 1 dag vrij in het weekend, maaltijden worden verzorgd en je bent onderdeel van een hecht team! Je krijgt uiteraard een vergoeding voor je werkzaamheden.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers