Grand Cafe Carras Zelfstandigwerkend gastheer/gastvrouw gezocht met leidinggevende kwaliteiten!!
regelen van verlof; mede selecteren van nieuwe medewerkers; zorg dragen voor het (laten) opleiden/inwerken van medewerkers; uitvoeren van beoordelingen; toepassen van de personeelsinstrumenten. (laten) toewijzen van werkzaamheden, geven van aanwijzingen/instructies; toezien op de voortgang en uitvoeringskwaliteit van de werkzaamheden, opvangen en afhandelen van vragen/klachten van gasten; opstellen van werkroosters, regelen van voldoende bezetting (parttimers, oproepkrachten); afstemmen van werkzaamheden met andere afdelingen; zorg dragen voor de beschikbaarheid van hulpmiddelen; zelf meewerken in de uitvoering (opnemen van bestellingen, serveren van wijnen en gerechten, bewerken gerechten aan tafel, opmaken van de rekening en afrekenen met gasten) toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden (huisstijl). (op basis van praktijkervaringen en suggesties van gasten) doen van voorstellen aan de leiding
Naar wie zijn wij op zoek?
Gastgerichtheid: is hoffelijk, voorkomend en welgemanierd naar anderen vermijdt uitspraken als ‘nee, dat kan niet’ of ‘het is druk’ zonder uitleg biedt ook ongevraagd extra service onderzoekt hoe gasten adequaat en optimaal te helpen Plannen en organiseren: bakent zaken af in benodigde tijd, middelen en mensen voorziet knelpunten en neemt actie schept randvoorwaarden om zaken gedaan te krijgen Representatief: presenteert zich naar gasten/externen in lijn met het imago van het bedrijf komt goed over bij anderen streeft het handelen volgens de goede manieren altijd na Coachen / Instrueren: toont belangstelling voor anderen en wat hen bezighoudt weet te motiveren en enthousiast te maken geeft vertrouwen en ruimte om iets zelf te doen en fouten te maken laat anderen voorbeeldgedrag zien Kwaliteitsgericht: corrigeert direct als niet aan de eisen wordt voldaan vraagt terugkoppeling van gasten over kwaliteit en service komt met voorstellen om zaken beter te doen
Wat biedt het bedrijf?
Baan in het centrum van een grote stad Flexibiliteit in het rooster Gezellig hecht en jong team Kans op een vaste baan na de studie
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan