Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Heinde Den Bosch Top leerplek als gastheer/vrouw!

Uitdagende en leerzame omgeving waar je kan groeien als gastvrouw/heer in de horeca. We begeleiden je intensief maar geven voldoende ruimte om je eigen weg en stijl te vinden. Uitdagende en leerzame omgeving waar je kan groeien als leidinggevende in de horeca. We begeleiden je intensief maar geven voldoende ruimte om je eigen weg en stijl te vinden. We zijn een jong en flexibel bedrijf, dus geven je alle kansen en mogelijkheden om te groeien. Heinde & Ver Den Bosch is een groot restaurant met plaats voor ruim 180 gasten. Aan jou de schone taak om alle gasten een top avond te bezorgen, nieuwe medewerkers in te werken en het werkproces als gastvrouw/heer uit te werken. Dit is maar een klein voorbeeld van taken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij flexibel, enthousiast en sociaal? Dan is een verkenningsgesprek zeker de moeite!

Wat biedt het bedrijf?

Het is mogelijk dat je na de stage bij ons blijft werken. We zijn altijd op zoek naar horeca toppers en voor jou maken we een plekje. Het is een hecht en groot team, met veel jonge mensen.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

Video Link

lees verder