Leidinggevende bakkerij

Le Millefeuille Gezellige, dynamische werkplek voor de ambitieuze hardwerkende student

De werkende student gaat leren hoe je leiding geeft in een bakkerij. Dit doen we door te starten bij de basics en te zorgen dat alle kennis eigen wordt. Kennis geeft zelfvertrouwen en dit heb je als goede leidinggevende zeker nodig om je team naar succes te begeleiden. Gaandeweg leer ik je de kennis die je opdoet toe te passen in de praktijk.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat we belangrijk vinden terug te zien in een student is assertiviteit. Een afwachtende houding is voor een leidinggevende rol niet geschikt. Het is fijn als de student niet bang is om van zich te laten horen. Hiermee bedoelen we dat voor het leidinggeven het nodig is om kennis te vergaren, stel dus vooral je vragen! We hebben veel liever dat je vragen stelt en hierdoor leert en kennis opdoet, dan dat je je wellicht minder goed ontwikkelt omdat je een vraag niet durft te stellen.

Wat biedt het bedrijf?

Als wij potentie in een student zien en deze past goed in ons hechte, dynamische team, dan zijn er vele mogelijkheden. Er is een mogelijkheid op een vaste aanstelling en doorgroei binnen ons bedrijf.

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P3-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P3-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P3-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P3-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P3-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P3-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
  • Voert leidinggevende taken uit
  • P3-K3-W1 Maakt een operationeel plan
  • P3-K3-W2 Plant en verdeelt werkzaamheden
  • P3-K3-W3 Begroot financiën
  • P3-K3-W4 Beheert financiën
  • P3-K3-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K3-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder