Roberto bar e cucina Zelfstandig werkend kok
Plannen, organiseren, leiden en uitvoeren van allerlei keukenwerkzaamheden; dat doe je als zelfstandig werkend kok! Daarnaast bereid je ook zelfstandig gerechten en ben je verantwoordelijk voor de menukaart en de werkwijze in de keuken. Als zelfstandig werkend kok werk je zelfstandig of in een team. In dat laatste geval heb je ook een begeleidende en bewakende rol. Je bent dan ook bezig met het aansturen van hulpkrachten en je zorgt voor een goede samenwerking. Je kent meer producten en beheerst meer vaktechnieken dan de kok. Bij de keuze uit deze producten en technieken stel je de wensen van de gast centraal.
Naar wie zijn wij op zoek?
Spontaan, representatief creativiteit
Wat biedt het bedrijf?
Gezellig team, kans op vaste aanstelling.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers