Kok

The Boules Club Alkmaar Ben jij een leerling kok van niveau 2 of 3 en opzoek naar een leuk leerbedrijf? Zoek dan niet verder en soliciteer!

Je bent veel bezig met mise-en-place, en treft dus voorbereidingen, zoals het snijden of klaarzetten van bepaalde ingrediënten. Ook zorg je ervoor dat de voorraad op orde is. Een andere belangrijke taak is het schoonhouden van de ruimte. Daarnaast bereid je ook de gerechten die wij uitserveren.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder