Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Boerderij Uniek Leven Horeca is uiteindelijk waar het om draait maar er is zoveel meer nodig om dit te realiseren. Kom en ervaar op Boerderij Uniek Leven in het buitengebied van Almere Oosterwold

Belangrijk om te weten: Beperkt open van donderdag t/m zondag van 10.00 uur tot 16.00 in weekend tot 17.00 uur. Werkdag: Om 900 uur start dag met koffie en dagbespreking. In ochtend theehuis gereed maken en de daarvoor benodigde producten van het land halen. (fruit/groente/kruiden/bloemen/ eieren komen van ons eigen land en moeten verzameld worden en ook bijgehouden worden. D.w.z ook werkzaamheden op land en dierenweide verrichten) Voor 10.00 uur openingsprocedure (vlaggen, borden, terras, brocante winkeltje) In middag richten op bedienen klanten (opnemen/ uitserveren/opruimen) en niet onbelangrijk contact met klanten. Indien nodig assisteren bij keuken ( hulp bieden bij gereed maken/ afwassen/ voorraad/ Hccp codering etc) Om 1600 uur opruimen en theehuis afsluit gereed maken. In weekend om 1700 uur.

Naar wie zijn wij op zoek?

Goed contact met klanten en medewerkers ( zijn doordeweeks zorgboerderij en werken met mensen met afstand tot arbeidsmarkt), In staat zijn om instructie op te volgen, initiatief nemen (niet afwachten tot er een opdracht komt) Schoon en netjes zijn voor zichzelf en de werkomgeving.

Wat biedt het bedrijf?

Het kennis maken met een duurzaam, biologisch bedrijfje waar horeca een onderdeel is en van alles wat er verder op het land gebeurt. Wij bieden de klant een beleving met een bibliotheek, brocantewinkeltje, eendenvijver, Kruidentuin /De Kruidenreus, Boomgaard, Kleinfruittuin, groente tuin, broeikas, Bijenkasten, Dierenweide en duurzaam energieneutraal gebouw. Wij zijn Skal gecertificeerd. Wij richten ons op passanten van het Land art Kunstwerk De Groene Kathedraal waar we ook kunstambassadeur van zijn. In de horeca zijn we bezig met home made gebak, en voorzien in de lunch. In de middag wordt geborreld (alcoholvergunning aanwezig) In het winterseisoen bieden wij ook high tea aan. Tevens zijn wij trouwlocatie tot een gastenaantal van 50 personen.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder