Leidinggevende bediening

CSMART Hotel Almere All-round Food & Beverage trainee

Als All-round Food & Beverage trainee ben jij samen met je team verantwoordelijk voor het leveren van perfecte service in ons restaurant. Met veel plezier en enthousiasme heet je onze gasten welkom, neem je de bestellingen op en bedien je de gasten. Je ziet het als een uitdaging om een band te creëren met onze gasten en hun verwachtingen te overtreffen. Het restaurant bestaat uit een buffet gedeelte en een live cooking gedeelte. Daarnaast maken we in de zomer natuurlijk gebruik van ons grote terras!

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je bent communicatief vaardig en hebt basiskennis van de Engelse taal - Je bent minimaal 10 weken beschikbaar en 17 jaar of ouder - Enthousiast en nieuwsgierig naar het vakgebied - Je bent oplossingsgericht - Je hebt een representatief voorkomen en bent gastgericht - Je hebt een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel - Je hebt oog voor detail en kwaliteit - Je bent een positieve aanpakker

Wat biedt het bedrijf?

- Een leuke tijd waarin je veel leert en goede begeleiding ontvangt - Onderdeel van een betrokken en professioneel team - Het hotel is mooi en modern en staat op een prachtige plek in Almere Duin - Je hebt te maken met internationale gasten - Je ontvangt een stagevergoeding van €550 (bij een stage vanaf minimaal 10 weken en 38 uur per week) - Een heerlijke maaltijd is iedere dag inbegrepen

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder