Meewerkend horeca ondernemer

CSMART Hotel Almere Meewerkend horeca ondernemer

Als stagiaire in het F&B team zorg je er samen met je collega's voor dat onze gasten onbezorgd kunnen genieten in het restaurant, de bar en de lounge met terras. Werkzaamheden die hierbij horen zijn o.a. tafels indekken en uitruimen, voorraden aanvullen, bestellingen opnemen, serveren, kassa bedienen en natuurlijk ook schoonmaken en opruimen. Dit alles doe je met aandacht en natuurlijk een grote glimlach!

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je bent communicatief vaardig en hebt basiskennis van de Engelse taal - Je bent minimaal 10 weken beschikbaar en 17 jaar of ouder - Enthousiast en nieuwsgierig naar het vakgebied - Je bent oplossingsgericht - Je hebt een representatief voorkomen en bent gastgericht - Je bent een positieve aanpakker - Je werkt netjes en punctueel - Je bent gedreven en hebt een hoge mate van verantwoordelijheidsgevoel

Wat biedt het bedrijf?

- Een leuke tijd waarin je veel leert en goede begeleiding ontvangt - Onderdeel van een betrokken en professioneel team - Het hotel is mooi en modern en staat op een prachtige plek in Almere Duin - Je hebt te maken met internationale gasten - Je ontvangt een stagevergoeding van €550 (bij een stage vanaf minimaal 10 weken en 38 uur per week) - Een heerlijke maaltijd is iedere dag inbegrepen

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder