Meewerkend horeca ondernemer

Bel Ami Droomleerplaats voor leerlingen die gaan voor kwaliteit en service

De student gaat eerst mee draaien in en wennen aan ons bedrijf, aan ons systeem en aan onze collega's. Waarna de student, indien mogelijk, elke dag een taak heeft zoals andere medewerkers, daarnaast wordt ruimte gemaakt voor begeleiding, gesprekken en opdrachten vanuit school. We gaan de theorie in de praktijk uitvoeren, kijken wat daar voor nodig is en hoe past dat bijvoorbeeld in ons bedrijf.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student is allereerst leergierig en geinterresseerd in het vak en gekozen richting, hierbij is een actieve houding en kennis van manieren en etiketten een pre! Verder wordt wel wat uithoudings- en doorzettingsvermogen verwacht maar daar naast ontstaat wel een leuke werksfeer met collega's met dezelfde instelling. Collegialiteit staat bovenaan.

Wat biedt het bedrijf?

We bieden een veilige, mooie werkplek, waar zeer veel te leren valt. Wanneer er een goede, functionele werkrelatie is, is er altijd een mogelijkheid voor een vaste of parttime aanstelling

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder