Marketing & Communication Specialist

Jointly Heroes Ontdek de Wereld van Marketing: Online Marketing Stage voor MBO/HBO in Almere! ????

Word jij onze nieuwe marketingheld? Ben jij een enthousiaste marketing- en communicatiespecialist met passie voor je vak? Duik in het avontuur bij Jointly Heroes! Gevestigd in het levendige Almere, biedt Jointly Heroes je de perfecte kans om je marketingvaardigheden in te zetten en te laten schitteren. Als stagiair(e) bij ons krijg je niet alleen de kans om te leren, maar ook om een directe impact te maken. Je duikt in de wereld van contentbeheer en zorgt ervoor dat onze websites sprankelen met up-to-date en boeiende inhoud. Je ontwikkelt je expertise in online marketing, waarbij je SEO-strategieën inzet om onze zichtbaarheid te vergroten. Daarnaast beheer je social media-kanalen en zorg je voor een bruisende online aanwezigheid. Kortom, een veelzijdige rol waarin je écht het verschil kunt maken. Sluit je aan bij het Jointly Heroes team en til jouw marketingvaardigheden naar een hoger niveau! ??

Naar wie zijn wij op zoek?

?? Je bent een sprankelend enthousiast individu dat barst van de ambitie om het marketingvak van binnen en buiten te leren kennen. ?? Je creativiteit kent geen grenzen en je weet deze perfect tot uitdrukking te brengen in je digitale creaties. ?? Enige ervaring met het WordPress CMS? Geweldig! Geen ervaring? Geen probleem, we helpen je graag op weg. ?? Jij woont in het bruisende Almere of in de nabije omgeving en bent klaar om deel uit te maken van ons lokale creatieve team.

Wat biedt het bedrijf?

Je zit in het mooiste kantoorpand van Almere op 17 hoog dichtbij het centraal station ??. Mocht je ergens niet uitkomen of heb je bij sommige dingen af en toe meer ondersteuning nodig is dat geen probleem. Wij zijn met een team die je constant willen en kunnen helpen met je groeiambities. Ook de koffie en de lunch worden voor je verzorgd. Je hoeft alleen maar je best te doen en dan doen wij de rest voor je.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder