Zelfstandig werkend kok

Restaurant Proto Leerplaats Kok/ Zelfstandig Kok

Proto is een fine dining restaurant waar je kan lunchen, borrelen en dineren. Je vindt ons in het centrum van Alphen aan den Rijn, met een groot terras aan de Oude Rijn. Bij ons ga je het team in de keuken ondersteunen. Onze keuken is uitgerust met moderne apparatuur en onze leermeesters leren jou graag de kneepjes van het vak. - Wil jij alle verschillende kooktechnieken onder de knie krijgen? - Wil je werken met dagelijks verse producten? - Wil je iedere keer weer iets nieuws leren? - Mogen wij je helpen om je niveau 2, 3 of 4 te halen? Bij Proto hebben wij jarenlange ervaring met het opleidingen van koks. Onze leermeesters staan te popelen om jou alles te leren wat er te leren valt, zodat jij je als een vis in het water voelt in de keuken en gasten kan verrassen met heerlijke gerechten.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je hebt passie voor goed eten - Je bent enthousiast en leergierig - Je werkt graag in een team - Je hebt oog voor detail - Je bent flexibel inzetbaar

Wat biedt het bedrijf?

Bij Proto bieden we je doorgroeimogelijkheden. Heb je het naar je zin? Dan is er de mogelijkheid tot een vaste aanstelling. Je komt in een gezellig en hecht team terecht. Onze collega's hebben jarenlange ervaring in de horeca.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder