Meewerkend horeca ondernemer

Albron / Center Parcs Limburgse Peel

Wil jij aan de slag met jouw horecatalent? Bij Albron Center Parcs bieden we een unieke stageplek aan op verschillende Center Parcs parken in Nederland en België. Hier krijg je de kans om in de meerdere restaurants, keukens of supermarkt aan de slag te gaan met alles wat je al hebt geleerd én nog wil leren. Over Albron Center Parcs Bij ons draait het niet alleen om lekker eten, maar ook om een fantastisch team, een toegewijde stagebegeleider, en doorgewinterde leermeesters die jouw skills naar nieuwe hoogtes tillen. Ready to elevate your game? Een stage bij Albron Center Parcs Nieuwe kennis en vaardigheden opdoen binnen de horeca, op jouw niveau en tempo Praktijk ervaring in de restaurants of keukens, afhankelijk van jouw opleiding Samenwerken met jonge en ervaren collega’s in de restaurants, keuken en supermarkt

Naar wie zijn wij op zoek?

Wanneer is een stage bij Albron Center Parcs voor jou? Je volgt een mbo-opleiding niveau 1 t/m 4 Je hebt een passie voor de horeca of wil die ontdekken Je bent enthousiast, ambitieus, leergierig en gemotiveerd. Spreek je al een beetje Engels of Duits? Dat is mooi meegenomen en anders leren we het je graag!

Wat biedt het bedrijf?

"Onze menukaart voor jou Een stage met een flinke dosis vrijheid en uitdaging Stagevergoeding van €600 bruto per maand bij een werkweek van 38 uur Erkenning van onze restaurants, keukens en supermarkt door het kenniscentrum S-BB, wat betekent dat je kunt rekenen op goede begeleiding Volop ontwikkelkansen en mogelijkheden voor doorgroei binnen onze organisatie. Als het nodig is , verblijf je in onze stagebungalows op het park, inclusief toegang tot het zwembad en de bowlingbaan."

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder