Zelfstandig werkend kok

Mariënhof Amersfoort B.V. Werken op een unieke evenementen locatie in Amersfoort?! Wij zoeken jou!!

Je hebt als kok van de Mariënhof Amersfoort en Wijnbar Zuster Margaux een grote liefde voor koken en geniet van creatieve en verrassende concepten die je samen met een ambitieus en gezellig keukenteam weet te creëren. Zoek jij een toffe leerplek? Dit is je kans! Word onderdeel van een klein en hecht team en kom te werken op een prachtige monumentale evenementenlocatie in Amersfoort. Van het verzorgen van bruiloften tot culinaire gangen diners en van ambachtelijke barbecues voor groepen tot intieme privé diners; dat is onze veelzijdige keuken. Bij ons zijn je werkzaamheden erg afwisselend en alles wordt met liefde en vakmanschap bereid. We genieten elke dag van onze werkzaamheden en dat dragen we uit! We zijn een klein, hecht team en werken veel samen. We bieden je een informele werksfeer en korte lijnen voor een goede communicatie. Daarnaast kom je te werken in een bedrijf dat vol in beweging is.

Naar wie zijn wij op zoek?

DIT KUN JE VERWACHTEN ? Onze keuken is veelzijdig en heeft veel creatieve kanten. We koken op hoog niveau in een ontspannen sfeer en hebben een gemotiveerd en ambitieus team. ? Je krijgt veel ruimte om mee te denken over diverse nieuwe concepten. ? Je werkt vier dagen. ? Je helpt bij de dagelijkse organisatie en voorbereidingen in de keuken. ? We hebben flexibele werkdagen en deze flexibiliteit komt van twee kanten. We houden dus graag rekening met verlof/privé aanvragen, uiteraard in overleg. ? Tijdens vakantieperiodes en feestdagen zijn onze locaties vaak rustig. Je kunt dus genieten van een kerstdiner met familie of oud en nieuw vieren met vrienden.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder