Zelfstandig werkend kok

Mercure Hotel Amersfoort Centre Kom jij ons keukenteam versterken? Wij zullen je alles leren!

Liefde in een gerecht, is een glimlach aan tafel. Mercure Hotel Amersfoort Centre zijn is op zoek naar een leerling zelfstandig werkend kok met passie voor het vak en oog voor kwaliteit. Samen met de Chefkok en ervaren medewerkers zul je werken aan geliefde klassiekers en internationale specialiteiten. Het bereiden van a la carte gerechten, het ontbijtbuffet en maaltijden voor de medewerkers zijn onder andere onderdeel van je werkzaamheden. Met het team zul je gerechten bereiden voor de gasten van restaurant “Clockwise” bar “Timeless” en onze conferentiezalen. Al onze gasten hebben een eigen karakter, dus het is altijd een verrassing wat voor gerechten je mag bereiden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken studenten die het leuk vinden om te leren, graag zelfstandig willen werken en die niet bang zijn om fouten te maken, daar leer je tenslotte van! Wij geven je de juiste tools zodat je, ook zonder ervaring, bij ons een hele hoop gaat leren.

Wat biedt het bedrijf?

Wanneer je het tijdens je stage goed naar je zin hebt, ben je ook van harte welkom om na je stage te blijven werken bij ons. Dit kan in vast dienstverband, maar ook als bijbaantje naast het afronden van je studie. Wij waarderen onze medewerkers en laten dit ook zeker zien!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder