Zelfstandig werkend kok

Restaurant Monnikendam Unieke leerplaats op een bijzondere locatie

Wij maken alles zelf (sauzen, brood, ijs, friandises etc.) en werken met mooie, verse producten. Je draait mee met de mise en place en het servies van de lunch en het diner. Je rouleert tussen de parties, zodat je alles kunt leren. Wil je werken in het hogere segment, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Naar wie zijn wij op zoek?

Leergierig, netjes/ schoon werken, oog voor detail.

Wat biedt het bedrijf?

Wij werken in een klein, gezellig en gepassioneerd team. Er zijn mogelijkheden om zelfstandig een partie te draaien en om in vaste dienst te komen. Ons restaurant is klein, er is échte tijd en aandacht voor de gerechten en de gasten.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder