Allround hospitality medewerker

Radisson Hotel & Suites - Amsterdam South F&B Stage (gastheer/gastvrouw)

ALLEEN SOLLICITATIES VIA https://careers.cycashospitality.com/Department/Internship WORDEN IN DE SOLLICITATIEPROCEDURE MEEGENOMEN Wat ga je doen? -Werken in de dagelijkse operaties van de bar & restaurant om ervoor te zorgen dat alle beleidslijnen, procedures, normen worden nageleefd en gericht zijn op het bevredigen en overtreffen van de verwachtingen van onze gasten. -Je neemt bestellingen op, bereidt ze voor en serveert ze, variërend van drankjes en koffie tot ontbijt, lunch en diner. -Klachten van klanten snel en volgens de normen van ons hotel oplossen. -Ervoor zorgen dat alle service- en keukenapparatuur schoon en goed onderhouden is en voldoet aan alle hygiëne-, gezondheids- en veiligheidsvoorschriften met speciale aandacht voor mogelijke gevaren voor de gezondheid (HACCP) en overtredingen van de voorschriften.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat we van je vragen! - Enthousiasme - Een echte teamspeler - Vriendelijk en servicegericht - Flexibel - Hands-on mentaliteit

Wat biedt het bedrijf?

Wat wij jou bieden! - Een plek waar je aan de slag met onze systemen en ons beleid leert kennen om je horizon te verbreden!  - Een leuke werkplek waar mensen centraal staan en onze collega's zichzelf kunnen zijn! - Het beste project waar je ooit aan zult werken ben jijzelf! Dus laat ons je helpen groeien met onze begeleiding, training en carrièremogelijkheden! - Voed je reislust met kortingen in 1100 hotels wereldwijd - Gratis gebruik van de on property gym - Maandelijkse stagevergoeding van 500EUR

Wat ga je leren?

  • Treedt op als aanspreekpunt voor klant/gast/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant/gast/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant/gast/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W3 Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K1-W4 Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K1-W5 Onderhoudt in- en/of externe contacten
  • Voert administratieve processen uit
  • B1-K2-W1 Houdt de voorraad bij
  • B1-K2-W2 Verzamelt en verwerkt informatie
  • B1-K2-W3 Houdt de administratie bij
  • Organiseert en voert activiteiten uit
  • B1-K3-W1 Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten
  • B1-K3-W2 Bereidt de uitvoering van activiteiten voor
  • B1-K3-W3 Begeleidt activiteiten
  • B1-K3-W4 Rondt de activiteit af
  • Werkt in de gastvrijheidsbranche
  • B1-K4-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K4-W2 Neemt reserveringen aan en adviseert de gasten
  • B1-K4-W3 Adviseert gasten en registreert de bestelling
  • B1-K4-W4 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K4-W5 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K4-W6 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K4-W7 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • B1-K4-W8 Voert afrondende werkzaamheden uit

lees verder