Radisson Hotel & Suites - Amsterdam South F&B Stage (gastheer/gastvrouw)
ALLEEN SOLLICITATIES VIA https://careers.cycashospitality.com/Department/Internship WORDEN IN DE SOLLICITATIEPROCEDURE MEEGENOMEN Wat ga je doen? -Werken in de dagelijkse operaties van de bar & restaurant om ervoor te zorgen dat alle beleidslijnen, procedures, normen worden nageleefd en gericht zijn op het bevredigen en overtreffen van de verwachtingen van onze gasten. -Je neemt bestellingen op, bereidt ze voor en serveert ze, variërend van drankjes en koffie tot ontbijt, lunch en diner. -Klachten van klanten snel en volgens de normen van ons hotel oplossen. -Ervoor zorgen dat alle service- en keukenapparatuur schoon en goed onderhouden is en voldoet aan alle hygiëne-, gezondheids- en veiligheidsvoorschriften met speciale aandacht voor mogelijke gevaren voor de gezondheid (HACCP) en overtredingen van de voorschriften.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wat we van je vragen! - Enthousiasme - Een echte teamspeler - Vriendelijk en servicegericht - Flexibel - Hands-on mentaliteit
Wat biedt het bedrijf?
Wat wij jou bieden! - Een plek waar je aan de slag met onze systemen en ons beleid leert kennen om je horizon te verbreden! - Een leuke werkplek waar mensen centraal staan en onze collega's zichzelf kunnen zijn! - Het beste project waar je ooit aan zult werken ben jijzelf! Dus laat ons je helpen groeien met onze begeleiding, training en carrièremogelijkheden! - Voed je reislust met kortingen in 1100 hotels wereldwijd - Gratis gebruik van de on property gym - Maandelijkse stagevergoeding van 500EUR
Wat ga je leren?
- Treedt op als aanspreekpunt voor klant/gast/reiziger/bezoeker
- B1-K1-W1 Ontvangt de klant/gast/reiziger/bezoeker
- B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant/gast/reiziger/bezoeker
- B1-K1-W3 Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
- B1-K1-W4 Signaleert en behandelt klachten
- B1-K1-W5 Onderhoudt in- en/of externe contacten
- Voert administratieve processen uit
- B1-K2-W1 Houdt de voorraad bij
- B1-K2-W2 Verzamelt en verwerkt informatie
- B1-K2-W3 Houdt de administratie bij
- Organiseert en voert activiteiten uit
- B1-K3-W1 Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten
- B1-K3-W2 Bereidt de uitvoering van activiteiten voor
- B1-K3-W3 Begeleidt activiteiten
- B1-K3-W4 Rondt de activiteit af
- Werkt in de gastvrijheidsbranche
- B1-K4-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K4-W2 Neemt reserveringen aan en adviseert de gasten
- B1-K4-W3 Adviseert gasten en registreert de bestelling
- B1-K4-W4 Maakt dranken serveergereed
- B1-K4-W5 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K4-W6 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K4-W7 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- B1-K4-W8 Voert afrondende werkzaamheden uit