Meewerkend horeca ondernemer

A'DAM Toren Zoek jij een dynamische werkomgeving op grote hoogte in de A'DAM Toren? Wij zoeken jou!

Jij bent het visitekaartje van ons bedrijf. Je werkt in een enthousiast en gedreven team met als gezamenlijk doel onze gasten een culinaire ervaring te bieden met gastvriendelijke en uitstekende service. Bij jou staat de gast altijd centraal. Je krijgt bij ons de kans alle aspecten van het hospitality vak te ervaren en je in te ontwikkelen. Omdat we meerdere concepten (outlets) hebben gaan we graag met je in gesprek waar je zou willen starten. Je zal in eerste instantie altijd binnen alle outlets werkzaam zijn om zo te ervaren waar je de meeste affiniteit mee hebt en uiteraard je op meerdere vlakken te kunnen ontwikkelen.

Naar wie zijn wij op zoek?

We vinden het belangrijk dat jouw persoonlijkheid bij ons past. De volgende kenmerken zijn voor ons van belang: Je bent klantgericht en streeft er naar je gasten adequaat en optimaal te helpen. Je hebt een open houding en staat voor wat je zegt. Je houdt van aan- en doorpakken en bent niet tevreden met een gemiddelde prestatie. Je bent flexibel en bent een teamspeler

Wat biedt het bedrijf?

Zoek jij een dynamische werkomgeving, waar veel ruimte is voor het tonen van initiatieven en persoonlijke ontwikkeling? Zie jij jezelf op grote hoogte werken in een van onze moderne, stijlvolle restaurants? In jouw rol krijg je de kans om in alle outlets ervaring op te doen. Van een rondje Amsterdam in Restaurant Moon, Livestreams in onze Loft bij A'DAM Events tot bartender in Restaurant Madam, hier krijg je de kans om te ontdekken waar je passie ligt! Spreekt dit je aan? Neem dan nu contact met ons op en laat weten waarom jij die vrolijke gastvrije aanwinst bent voor onze A'DAM Toren!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder