Hotel Jakarta Stage bediening
Kom jij stage lopen bij het groenste hotel van Amsterdam? Ben je op zoek naar een afwisselende stage met focus op gastvrijheid? Bij de F&B afdeling, waaronder Café Jakarta, Bakkerij Westers en onze skybar Malabar, leer je alles. Ik ben Sanne en loop mijn stage in Café Jakarta. Mijn dag begint vaak met het ontbijt, waar ik het buffet aanvul en tafels schoonmaak. Na het ontbijt splitsen we ons in twee teams: het ene team ruimt op en bereidt de mise-en-place voor de volgende ochtend, terwijl het andere team het restaurant voor de lunch klaarzet. ’s Avonds hebben we het druk met diners. Elke dag is anders en altijd leerzaam! Als stagiair krijg je bij ons waardevolle ervaring en kansen om je vaardigheden te ontwikkelen. Bij tevredenheid bespreken we mogelijkheden voor een vaste rol! Embark on a new adventure with us!
Naar wie zijn wij op zoek?
• Je volgt een relevante gastgerichte MBO/HBO opleiding. • Gastvrij, open en spontaan: Dit zijn jouw eigenschappen! • Je hebt een flexibele instelling en géén 9 tot 5 mentaliteit. • Weinig ervaring in de bediening? Dat is geen probleem! Inzet en motivatie vinden wij belangrijker. • Je vind het leuk om in een groot en hecht team te werken met verschillende culturele achtergronden. • Je woont in of vlak bij Amsterdam.
Wat biedt het bedrijf?
• Groei: Werken binnen een groeiende hotelketen, met doorgroei mogelijkheden. • Trainingen: Zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. • Stagevergoeding: Een passende beloning voor je inzet vinden wij belangrijk, daarom krijgen stagiairs bij ons €25,- per gewerkte dag. • Huisvesting: Gratis mogelijkheden (alleen op de Waddeneilanden). • 30/30 member: • Overnachten voor € 30,- inclusief ontbijt in alle WestCord Hotels; • 30 % korting op de rekening als je een hapje komt eten (combinatie eten en drinken); • 30 % korting op de WestCord producten en op de Wellness in de WestCord Hotels. • Surprise Our OneTeam: Elke maand een leuke verrassing speciaal voor jou. Alle collega’s genieten van de Surprise Our One Team dagen. Dat maakt een werkdag niet gewoon leuk, maar ook verrassend, net als voor onze gasten. • Een netto bonus van € 250,- wanneer jij een nieuwe collega aandraagt en deze wordt aangenomen!
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf