Meewerkend horeca ondernemer

Parallel Amsterdam Leerplek in creatief Spaans restaurant met hecht team

Je draait operationeel mee. Kunt openen en sluiten en de reserveringen worden georganiseerd. Bewaakt de voorraad en doet bestellingen. Je zorgt dat de sfeer behouden blijft in het restaurant volgens de bedrijfsstandaard. Je bent kritisch op verbeteringen, luister goed naar gasten en weet gasten te binden. Je wilt leren over wijnen, cocktails en andere dranken en weet hierover goed te adviseren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent geduldig, bescheiden maar kunt ook doorzetten. Je let op details en vangt makkelijk signalen op waar je op moet anticiperen. Je spreekt in ieder geval naast Nederlands ook Engels. Je houdt ervan dat niet elke dag hetzelfde is en dat je werkt in een omgeving waar continu wordt nagedacht over hoe dingen beter kunnen.

Wat biedt het bedrijf?

In Parallel werkt een hecht team dat erg goed samenwerkt. We zijn een groeiend bedrijf, er is dan kans dat je na een succesvolle leerperiode bij ons in dienst kunt komen.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder