Leidinggevende bediening

Amstel Boathouse Ben jij iemand die graag in een dynamisch bedrijf wilt werken? Reageer dan snel!

Als leidinggevende werk je nauw samen met de managers en shiftleaders van Amstel Boathouse. Bij Amstel Boathouse is het de uitdaging om alle onderdelen van het bedrijf draaiende te houden. Geen dag is hetzelfde bij Amstel Boathouse, van vele vergaderingen, bruiloften, feesten etc. in ons event center tot een vol terras in het restaurant. Je leert al snel waar je op moet letten en hoe je het team het meest efficiƫnt in kan zetten. Jouw taken hierin zijn: - Volledig zelfstandig meewerken op verschillende afdelingen - Bijdragen aan het optimaliseren van de service - Kritisch kijken naar de huidige manier van werken, verbeteringen aandragen en eventueel invoeren - Jezelf in korte tijd onmisbaar maken voor de organisatie

Naar wie zijn wij op zoek?

Buiten dat gastheerschap en leidinggeven je in het bloed zit ben je vaardig in de volgende dingen: - Je volgt een management gerelateerde opleiding - Je hebt goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands of Engels. - Je bent enthousiast, gedreven en initiatiefrijk - Je bent gast- en servicegericht - Je hebt een flexibele instelling - En je beschikt over de vrolijke lach die ervoor zorgt dat iedere gast zich welkom voelt bij Amstel Boathouse!

Wat biedt het bedrijf?

Omdat je aan het eind van je stage echt onmisbaar bent zul je, na een welverdiende vakantie, de mogelijkheid krijgen je onmisbaarheid verder uit te breiden. Maar tijdens je stage bieden we je dit: - Een meewerkstage (tijdsduur in overleg) - Professionele begeleiding bij je stageverslag en de operationele vaardigheden - Jouw eigen verantwoordelijkheden en veel zelfstandigheid - Werken in een dynamische omgeving - Werken in een divers en enthousiast team - De mogelijkheid om af te studeren - Een stagevergoeding en deel je mee in de fooi - Gratis suppen bij alle locaties van SUPSUP CLUB

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Video Link

lees verder