Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Keuken Restaurant The White Room* Stage | Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam
Als leerling in de keuken van The White Room* ben je onderdeel van het culinaire team en krijg je de unieke kans om te werken volgens de hoge kwaliteitsstandaarden van Jacob Jan Boerma. In deze rol ga je het keuken team ondersteunen in de voorbereiding van de gerechten voor onze gasten. Je krijgt je eigen taken en verantwoordelijkheden binnen het team, draagt zorg voor de hygiëne procedures binnen de keuken en bereidt de mise-en-place.
Naar wie zijn wij op zoek?
Jij bent service gericht en hebt een passie voor hospitality. Je volgt momenteel een relevante opleiding en bent op zoek naar een leerplaats waar je er naar uit kijkt om te leren van de beste. Je bent flexibel ingesteld en in staat om onder druk te werken. Je beschikt over een hands-on mentaliteit, hebt ambitie voor het vak en een natuurlijke drive om verwachtingen te overtreffen. Je hebt uitstekende communicatie skills en beheerst de Engelse taal vloeiend.
Wat biedt het bedrijf?
Als onderdeel van de Minor Hotel Group begrijpen wij maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit onze uitstekende arbeidsvoorwaarden! Naast werken in het meest iconische hotel van Amsterdam met de leukste collega's, bieden wij jou de volgende voordelen: • Stagevergoeding van €750 bruto per maand op basis van 5 dagen per week • Speciaal medewerkerstarief voor jouw weekendjes weg in de Minor & NH Hotels wereldwijd én 30% korting op F&B! • Nodig je vrienden en familie uit voor overnachtingen met korting in Minor & NH hotels wereldwijd. • Een aantrekkelijke korting van 50% op de F&B concepten bij 16 aangesloten luxe hotels in Amsterdam • NH University biedt uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden. • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd! • Experience Stay bij Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken