Manager / ondernemer horeca

Avenue Hotel

Bij het Avenue Hotel zijn we op zoek naar een stagiaire voor de Front Office en Revenue en reserverings afdeling. Het zijn veelzijdige stages in een klein gezellig drie-sterren hotel met 82 kamers. Wij willen jou graag ondersteunen in jouw leerproces en staan ervoor open als je graag iets extra's wilt leren! Front Office: Een hele veelzijdige stage! Inchecken, uitchecken, telefoonafhandeling, klachten afhandeling, verkoop van tickets en excursies, reserveringen maken en controleren, je leert het allemaal! Revenue en reserveringen: Je werkt in deze functie nauw samen met de Revenue Manager en zult al snel veel verantwoordelijkheid krijgen. Je belangrijkste taken zijn het ondersteunen van de manager, het verwerken van dagelijkse bezetting- en omzetcijfers, offertes opstellen, analyses en projecten uitvoeren en het beheren van het reserveringssysteem en de diverse boekingskanalen. Ben jij nog op zoek naar een leuke stage van minimaal 16 weken? Solliciteer nu!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken: Oog voor detail Representatief, resultaatgericht en pro-actief Gastvrij, gaat voor het “wow-effect” Zelfstandig, maar ook goed kunnen werken in teamverband Positieve attitude Accuraat kunnen werken Bij voorkeur woonachtig te Amsterdam Spreekt vloeiend Nederlands en Engels, een derde taal is een pr

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden: €700 stagevergoeding op basis van 38 uur per week! Een veelzijdige en uitdagende stage voor minimaal 16 weken (38 uur per week). Een informele en collegiale werksfeer Een erkend leerbedrijf bij SBB (voormalig Kenwerk)

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder