Zelfstandig werkend bakker

Bakkerij Renzema -Wij bakken alles zelf

Leuke ambachtelijke bakkerij om een hoop basisvaardigheden op te doen ,we maken een hoop producten zelf,waaronder croissants(verschillende soorten),korstdeegproducten,gevulde koeken,enz enz. Wat zoeken/verwachten wij van jou? Iemand die niet te laat komt,gemotiveerd is om het bakkersvak te leren en na verloop van tijd ook zelfstandig kan werken ,en goed bij ons team past. Wij beginnen vrij laat voor een broodbakkerij om half vijf ,uitslapen dus. Lijkt het je wat ,pak de telefoon en bel.

Naar wie zijn wij op zoek?

Bakker willen worden

Wat biedt het bedrijf?

Een ambachtelijke bakkerij

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

Video Link

lees verder