Kwekkeboom Patisserie Zelfstandig werkend bakker | Patisserie Kwekkeboom
Onze banketbakkers werken van 06:00 tot 15:00 en hebben 2 pauzes van een half uur per dag. 's Ochtends wordt begonnen met het produceren van vers gebak en taarten voor onze winkels. Na 8:30 beginnen we aan de productie van alle halffabrikaten. In onze banketbakkerij maken wij alles zelf, van bladerdeeg tot chocolade galetjes en met de juiste inzet en interesse kan je veel leren.
Naar wie zijn wij op zoek?
De student beschikt over een gezonde dosis nieuwsgierigheid en probeert netjes te werken
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden een gezellig team en de mogelijkheid om alle aspecten van het vak te leren.
Wat ga je leren?
- Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
- B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
- P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
- P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
- P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
- Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
- P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
lees verder