Zelfstandig werkend bakker

Sofitel Legend the Grand Amsterdam Leerling Pastry

As an apprentice in our pastry kitchen, you will have the opportunity to expand your experience at a high culinary level. You will develop yourself on all aspects in the world of pastry; afternoon teas, cakes, pastries for events, desserts, in room treats, chocolates and more! Our Executive Chef has purity as a top priority. Thanks to your passion for the hotel industry you will guarantee high service quality and therefore a unique experience for the guest.

Naar wie zijn wij op zoek?

You are following an MBO 3 or 4 program You are looking for a practical year You have an interest in the Luxury hotel world You speak English on a business level. Every other language is a plus.

Wat biedt het bedrijf?

The team of The Grand is young and bursting with passion and motivation. Sofitel Legend The Grand Amsterdam values personal growth and therefore we employ a fulltime training manager. We offer interns at The Grand responsibility and personal coaching to support you in your development. Also, during your internship you can follow various cross-training courses which will allow you to see other departments of the hotel and broaden your knowledge about the hotel industry. The apprentice salary is based on the Horeca CAO. It is also possible that you will receive a travel allowance and you can use the canteen every day for lunch/dinner. Do you like to go out for dinner and drinks? Good! You will get F&B discount, which gives you up to 50% discount on several food and beverage outlets in 4- and 5 star hotels in Amsterdam.

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder