Zelfstandig werkend bakker

Hotel Jakarta Stage in de keuken

Kom jij stage lopen bij het groenste hotel van Amsterdam? Ik ben Diego en sinds september ben ik BBL-leerling kok in Café Jakarta in Amsterdam. Wat een geweldige ervaring! In het begin was het best uitdagend; ik wist niet eens hoe ik gewone rijst moest koken volgens mijn Indonesische collega's, en dat een saté maar 35 gram moest wegen, dat had ik ook niet verwacht! Dankzij de hulp van mijn team leer ik nu de fijne kneepjes van de Indonesische keuken. Inmiddels maak ik thuis mijn eigen rendang en nasi kuning. De combinatie van de Franse chef en de Javaanse sous-chef biedt een unieke mix van stijlen en smaken. Het is hard werken, maar de variatie aan recepten en ingrediënten maakt deze stage echt Als Stagiair(e) bij ons krijg je niet alleen de kans om waardevolle ervaring op te doen, maar ook om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Bij wederzijdse tevredenheid bespreken we graag de mogelijkheden om n a je stage bij ons te blijven werken. Embark on a new adventure!

Naar wie zijn wij op zoek?

• Je volgt een relevante gastgerichte MBO opleiding. • Onregelmatige diensten zijn voor jou geen probleem, flexibiliteit staat bij jou voorop! • Enthousiasme en leergierigheid • Oog voor detail en doorzettingsvermogen: Dit heb jij in je! • Jij hebt een echte hands-on mentaliteit. • De horeca is bij jou niet onbekend: jij hebt werkervaring in eenzelfde functie of je wilt de fijne kneepjes van het vak leren! • Je hebt een flexibele instelling en bent beschikbaar tussen 09.30 uur en 18.00 uur. • We werken binnen het hotel als een team, samenwerken en communiceren vind jij ook erg belangrijk! • Samen met jouw collega’s maak jij van elke dag een nieuw avontuur.

Wat biedt het bedrijf?

• Groei: Werken binnen een groeiende hotelketen, met doorgroei mogelijkheden. • Trainingen: Zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. • Stagevergoeding: Een passende beloning voor je inzet vinden wij belangrijk, daarom krijgen stagiairs bij ons €25,- per gewerkte dag. • Huisvesting: Gratis mogelijkheden (alleen op de Waddeneilanden). • 30/30 member: • Overnachten voor € 30,- inclusief ontbijt in alle WestCord Hotels; • 30 % korting op de rekening als je een hapje komt eten (combinatie eten en drinken); • 30 % korting op de WestCord producten en op de Wellness in de WestCord Hotels. • Surprise Our OneTeam: Elke maand een leuke verrassing speciaal voor jou. Alle collega’s genieten van de Surprise Our One Team dagen. Dat maakt een werkdag niet gewoon leuk, maar ook verrassend, net als voor onze gasten. • Een netto bonus van € 250,- wanneer jij een nieuwe collega aandraagt en deze wordt aangenomen!

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

lees verder