Zelfstandig werkend kok

Bam Boa Amsterdam Proef de Culinaire Creativiteit: Bam Boa's Smakelijke Leerplaats

Ben jij onze nieuwe gepassioneerde leerling? Wil jij stage lopen op een van de zonnigste locaties van Amsterdam en lijkt het jouw leuk om in een jong en kleinschalige keuken te komen werken? Wij wij zijn namelijk opzoek naar leergierige collega's voor ons restaurant aan de Amstel. Als leerling 'zelfstandig werkend kok' heb je gedeeltelijk de leiding over je eigen partie. Je mag meedenken met het maken van de nieuwe menu-kaart. Je legt verantwoording af aan je chef de partie en sous-chef. Je bent verantwoordelijk voor (voor)bereiding en opmaak van gerechten op een eigen partie, volgens vaste instructies m.b.t. ingrediƫnten, recepturen, werkmethoden en uiterlijke presentatie.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken; - Laat zich makkelijk coachen en kan werk instructies goed opvolgen; - Kennis van de basis kooktechnieken; - Heeft kennis van de producten; - Is creatief; - Enthousiast - En het belangrijkste; is leergierig.

Wat biedt het bedrijf?

- Leerzame stage en creatief - Doorgroeimogelijkheden intern - Hecht en jong en divers team - Relaxte sfeer - Mogelijkheden aan trainingen/cursussen - Aangepaste werktijden, een variatie tussen lange en korte werkdagen - Leuke team uitjes en eten met korting - Extra fooi

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder