Parallel Amsterdam Leerplek in creatieve Spaanse keuken met hecht team
De kern van onze keuken is Spaans, dit wordt aangevuld met invloeden vanuit o.a. Latijns Amerika, Aziƫ en Noord Afrika. Je krijgt de kans veel over deze keukens te leren op zowel de koude als warme kant. De kaart wisselt regelmatig. Je draait zowel mice en place als het servies. Daarnaast zul je moeten helpen in het voorbereiden van de mice en place lijst voor de volgende dag, de bestellingen bijhouden, de HACCP controlelijsten invullen, schoonmaken en de inventaris maandelijks doen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Leergierig, kritisch, focus, schoon en een harde werker. Je vindt het leuk om in een hecht team te werken.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bestaan nu 7 jaar en hebben meerdere personen in een leertraject gehad, hiervan zijn verschillende ook bij ons blijven werken. Dit wil zeggen dat deze kans aanwezig is. Het team is zeer hecht en heel vrolijk.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan