Zelfstandig werkend kok

Bar-Grill Marathonweg Leergierige BBL-niveau 3 of niveau 4 kok gezocht!

Onder leermeester en chef-kok Bas maak je dagelijks deel uit van een team van 5 koks. Vrijwel alles wordt ter plekke gemaakt met mooie en verse producten. De keuken is een combinatie van klassieke Franse en Italiaanse gerechten met moderne invloeden, waarin de Big Green Egg een hoofdrol speelt. Daarnaast serveren we huisgemaakte flinterdunne pizza’s. Jullie zetten samen de mooiste gerechten op tafel en zijn niet vies van een beetje beuken. We zijn een dagelijks druk bezochte zaak en streven iedere dag weer naar het verlenen van topservice. Je bent in staat mise en place te draaien, gerechten mee te geven en je zorgt ervoor dat je te allen tijde een schone werkplek hebt. Garant staan voor kwaliteit en smaak van de gerechten Garant staan voor veiligheid en hygiëne Gastgericht werken Assisteren van de chefs waar nodig

Naar wie zijn wij op zoek?

Het belangrijkste is om iedere dag met een positieve instelling op werk te verschijnen en leergierig te zijn. Omdat je bij ons echt onderdeel wordt van het keukenteam is het nodig dat je snel volledig kan meedraaien, daarom zijn we op zoek naar mensen die snel kunnen leren en hier enthousiast van worden.

Wat biedt het bedrijf?

Er is veel kennis in huis die met je gedeeld kan worden. Zowel over koken als wijn en ondernemen. Marathonweg is een plek waar je jezelf ontwikkelt op professioneel gebied en samenwerkt met collega’s die zomaar eens je nieuwe beste vrienden kunnen worden. Je leert elkaar nog beter kennen tijdens toffe bedrijfsevents. We bieden en verwachten flexibiliteit van elkaar en zorgen ervoor dat we het beste in elkaar naar boven halen om verder te groeien en nog succesvoller te worden. Uiteraard bieden we daarnaast; Salaris conform horeca-CAO 32 of 38-urige werkweek mogelijk Flexibele werktijden in overleg Ontwikkelmogelijkheden Trainingen

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder