Zelfstandig werkend kok

De Ysbreeker Leren & knallen aan de Amstel – Jouw horeca-avontuur bij De Ysbreeker!

Word leerling kok bij De Ysbreeker – en kook jezelf naar de top! Sta jij te popelen om te leren van een topteam én zelf al een deel van de keuken te runnen? Als leerling zelfstandig werkend kok bij De Ysbreeker draai je volop mee in een druk en dynamisch keukenteam aan de Amstel. Je werkt volgens duidelijke recepten en instructies, zorgt dat alles er strak en smakelijk uitziet én bewaakt de kwaliteit op jouw station. Je houdt het overzicht, helpt andere leerlingen en zorgt samen met je collega’s voor een vlekkeloze lunch- en dinerrush. Van mise en place tot het creatief meedenken over nieuwe gerechten: jij pakt je moment. Wat je zoal gaat doen: Meewerken aan de voorbereiding en uitgifte van lunch en diner Bestellingen ontvangen en opslaan Hygiëne, houdbaarheid en kwaliteit bewaken (ja, ook volgens HACCP) Feedback geven en krijgen – samen maken we elkaar beter creatief meedenken over nieuwe recepten en presentaties Je bent ambitieus, hands-on en houdt van aanpakken !

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een gemotiveerde leerling met een passie voor koken en gastvrijheid, die leergierig is, initiatief toont en goed functioneert in een druk team. Je werkt netjes, volgt instructies op, denkt creatief mee én bewaakt kwaliteit en hygiëne. Samen maken we er elke dag iets moois van!

Wat biedt het bedrijf?

Ben jij op zoek naar een leerzame en levendige stageplek in de horeca? Dan is Café Restaurant De Ysbreeker misschien wel iets voor jou! Wij zijn een druk en dynamisch bedrijf aan de Amstel, waar dagelijks met een hecht team hard gewerkt wordt om onze gasten een topbeleving te geven. We bieden een leerplek waar je écht meedraait, nieuwe dingen leert en je passie voor het vak kunt ontwikkelen. Of je nu in de keuken, bediening of bar aan de slag wilt – we denken graag met je mee over wat bij jou past. Lijkt het je leuk om bij ons te leren en ervaring op te doen? Neem dan contact op voor een kennismaking. We vertellen je graag meer! Met vriendelijke groet, Goran Lukovic Café Restaurant De Ysbreeker

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder