Blauw Amsterdam
Ben jij voor aankomend schooljaar op zoek naar een leerzame en uitdagende stageplek? Ons bedieningsteam is op zoek naar een enthousiaste leerling die bij ons in het restaurant een traject willen lopen om te leren en te werken. Wij bieden niet alleen een unieke werkplek, maar geven ook een concreet stageplan en visie hoe wij jou als leerling gaan begeleiden en klaarstomen voor jouw carrière. Bij Blauw zien wij een leerling niet als een goedkope kracht maar als een waardig lid in ons hechte team en als protegee voor de toekomstige horeca! in een mooie leeromgeving leren
Naar wie zijn wij op zoek?
JIJ BENT: Je woont in (omgeving) Amsterdam Je volgt een mbo-bedieningsopleiding niveau 2 of 3 Je zoekt een stage voor minimaal 3 maanden Je bent flexibel beschikbaar in avonden en weekenden. Je beschikt over een hands on mentaliteit en je bent een echt teamplayer.
Wat biedt het bedrijf?
WIJ BIEDEN: Een competitief en mooi salaris. 20 vakantiedagen per jaar en vakantiegeld (op basis van een jaarcontract). Overuren hoef je niet te maken! 4 fieldtrips in het jaar (op basis van een jaarcontract). Interne leerzame activiteiten buiten jouw leerplan om. Goede begeleiding door een gediplomeerd leermeester Grote kans op een vaste baan of bijbaantje bij een van onze restaurants na het afronden van
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan