BUNK Hotel Amsterdam Leerling kok bij Bunk Amsterdam
In de monumentale kerken van Bunk vind je een fascinerende mix tussen een hostel, een hotel, een restaurant, een gemeenschappelijke ruimte, een kunstgalerie, een culturele evenementenlocatie, een reizigersparel en een favoriet bij de buurtbewoners. Zeker geen traditioneel hospitality concept dus. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat is het restaurant gevuld met gasten. De gerechten die wij serveren zijn herkenbaar vanuit alle hoeken van de wereld, maar dat betekent niet dat de ingrediënten ook van ver komen. Sterker nog, we gebruiken zo veel mogelijk duurzame ingrediënten uit de regio. Gasten kunnen genieten van deze bijzondere gerechten met een verrassende culinaire Bunk-twist terwijl zij in goed gezelschap van bekende en onbekenden, aan onze lange tafels zitten. Bijna elk gerecht is ook vegetarisch te bestellen op deze manier willen we niet alleen lekker eten aanbieden, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld. En dat allemaal tegen een betaalbare prijs.
Naar wie zijn wij op zoek?
Zoals ze zeggen: liefde gaat door de maag en jij bent klaar om de gasten verliefd te laten worden op Bunk. Je bent een echte foodie en een mensenmens die niet kan wachten om je vaardigheden te laten zien vanuit onze open keuken. Misschien ben je nog niet de snelste met messen, maar je kunt niet wachten om er alles over te leren. Je ontvangt graag feedback en gaat er gelijk mee aan de slag. Samenwerken en basisrecepturen volgen onder leiding van de (sous)chef, basisgerechten maken met de basistechnieken van het koken; dat is na jouw stage allemaal een eitje. Ook krijg je kennis over verschillende producten mee en de fundering voor HACCP, zodat je klaargestoomd bent als basiskok aan het einde van je stage.
Wat biedt het bedrijf?
Flexibele werktijden Dagelijkse maaltijden en oneindig veel koffie en thee Ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen Korting op een sportabonnement Korting bij Bunk op eten, drinken en slapen (in alle vestigingen) Gratis toegang tot de culturele events van Bunk Maandelijkse MaMiBo Toegang tot OpenUp - support voor mentale gezondheid
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan