Clayton Hotel Amsterdam American Do you get more excited from combining flavours then the last Netflix production? Then we are looking for you!
Become a culinary artist in the enchanting world of Café Americain, where Art Deco sophistication meets culinary excellence. We’re seeking for an apprentice to add to our kitchen in the Clayton Hotel Amsterdam American. You will assist the kitchen in preparing the dishes for all of the food & beverage outlets in the hotel.
Naar wie zijn wij op zoek?
• You are enthusiastic and flexible - because each day is different in the kitchen; • You are a good team player but can also work independently; • You have the ability to cope with stress, handle time pressure well and always take the initiative; • You are creative and are good at working collaboratively; • You have a genuine affinity for the kitchen;
Wat biedt het bedrijf?
• A dynamic yet congenial work environment; • Room for personal initiative and for self-development; • A salary conform Horeca CAO for students; • Capacity for own creativity and initiative; • Training and career opportunities; • Inhouse experience after probation period; • Discount on overnight stays and F&B in the hotels within our group.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers