Zelfstandig werkend kok

Secret Garden B.V. Hotspot Secret Garden zoekt creatieve mensen die bij de familie willen horen en met ons groot willen worden

Onder begeleiding van Sous-chef Dylan Verhoeven ga je op reis door de verfijnde Nikkei-Keuken (Japans-Peruaanse Keuken), een ontdekkingstocht op zichzelf. Hij neemt je mee in de creativiteit van het vak en leert je zelf meedenken en zelfstandig mooie gerechten bereiden. Dylan heeft aandacht voor zijn studenten. Hopelijk komen jullie nieuwsgierig en leergierig bij Secret Garden en na het lesjaar zijn die nieuwsgierigheid en leergierigheid alleen maar groter en is er een hoop enthousiasme voor het vak bij gekomen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Om in een Keuken als die van Secret garden te werken heb je drive nodig en motivatie om te willen leren. Je leunt dus niet achterover maar focust op wat je gevraagd wordt om te doen en als het niet duidelijk is, dan stel je een vraag. Je bent van nature creatief en je hebt al een passie voor koken.

Wat biedt het bedrijf?

Secret Garden is een jong en ambitieus bedrijf en staat als organisatie met jonge ondernemers nog in kinderschoenen. Dat zal tal van doorgroeimogelijkheden gaan bieden en er komen trainingsmogelijkheden, intern en met gebruik van externe partners. Uiteraard zorgen we ondertussen goed voor onze medewerkers, daarover willen we met je in gesprek.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder