Zelfstandig werkend kok

Conscious Hotel The Tire Station Culinaire Stageplek bij ons biologisch restaurant Riot Restobar in Amsterdam

Conscious Hotels is een duurzame hotelketen met twee restaurants in Amsterdam: Bar Kantoor en Riot Restobar. Wat deze restaurants zo bijzonder maakt, is dat ze volledig biologisch zijn. Wij geloven namelijk dat je met lekker eten een positieve impact kan maken. Als Leerling Kok krijg je de kans om te werken in een inspirerende omgeving waar je jouw kookvaardigheden verder kunt ontwikkelen. Je zult samenwerken met ervaren chefs die je begeleiden en je de fijne kneepjes van het vak leren. Je zult betrokken zijn bij het bereiden van heerlijke vegetarische gerechten en het creëren van nieuwe smaakcombinaties. Bij Conscious Hotels krijg je de kans om te werken in een bedrijf dat zich inzet voor een betere wereld. Je draagt bij aan onze duurzame doelstellingen door het bereiden van heerlijke vegetarische gerechten. Daarnaast werk je in een gezellige en inspirerende werkomgeving waar je veel kunt leren.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je volgt een BOL of BBL koksopleiding - Je bent een liefhebber van duurzaam en biologisch eten - Je bent flexibel inzetbaar; je kan ook in de weekenden en avonden werken - Je woont in of in de buurt van Amsterdam - Je kan goed zelfstandig werken, maar je werkt ook goed in teamverband - Je bent proactief en hebt oog voor details - Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands

Wat biedt het bedrijf?

- Een riante stagevergoeding (BOL) - Een reiskostenvergoeding voor wanneer jij in de weekenden werkt (vanaf een afstand van 15km) - Een extra maandelijks budget van €25,- (o.b.v. full-time) om vrij te spenderen aan wat jij maar wilt: een (sportschool) abonnement, thuisbezorgd.nl, shoppen, en heel veel meer! - Je krijgt iedere dag een gratis maaltijd - Je mag een nachtje komen slapen in één van onze hotels, om de gastervaring te beleven (en je mag iemand meenemen ;) - Je krijgt Friends & Family korting op hotelovernachtingen - Je krijgt personeelskorting bij onze Conscious Shops en in de restaurants - Wij organiseren de meest legendarische personeelsfeesten, kerstpartijen en borrel - Maar bovenal: een gezellig team waar je helemaal jezelf mag zijn en alle ruimte krijgt om te leren

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

Video Link

lees verder