Zelfstandig werkend kok

Fijnkost Leerwerkplaats Zelfstandig werkend kok

Bij Fijnkost werk je in een klein keukenteam met veel persoonlijke aandacht. Alles wordt zelf gemaakt, hierdoor kun je in korte tijd veel nieuwe technieken en processen onder de knie krijgen. We zijn 7 dagen per week open vanaf 17 uur. Werkdagen in de keuken beginnen doorgaans rond 14 uur en eindigen rond 23 uur.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken iemand die het leuk vind om in een klein team te werken en alle facetten van de keuken leuk vind om tot zich te nemen

Wat biedt het bedrijf?

We zijn een klein hecht team met een platte organisatie structuur. Geen hiƫrarchische lagen, we werken allemaal samen aan een mooie zaak. Er zijn volop mogelijkheden om je te verdiepen in de specialisaties in de keuken en om je leidinggevende kwaliteiten naar voren te laten komen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder