Patissier

Conservatorium Hotel Pastry Stagiaire

Als Demi Chef de Partie in ons Patisserieteam werk je in een omgeving met een hoog niveau en een hoog volume. Je krijgt de kans om te leren hoe je nieuwe gerechten voor ons menu kunt ontwikkelen, terwijl je tegelijkertijd de kwaliteit en continuïteit van bestaande gerechten behoudt en overziet. Je leert hoe je het werk in de patisseriekeuken kunt plannen en organiseren, door een actief lid te zijn van een 5-persoonsteam. Al die tijd ondersteunend de Executive Pastry chef om de Pastry keuken naar een nieuw niveau te tillen. De Patisserie keuken van het Conservatorium Hotel Amsterdam is verantwoordelijk voor alle zoete en hartige kleine items voor onze gasten. Vanuit deze keuken werk je samen met Taiko Cuisine, Brasserie & Lounge, Room Service en Meeting & Events. Alle apparatuur is beschikbaar gesteld, dus wat je ook nodig hebt, je kunt het daar vinden. Je hebt de vrijheid om te experimenteren en nieuwe smaken en combinaties van producten uit te proberen!

Naar wie zijn wij op zoek?

Onze nieuwe collega is creatief, energiek, goed georganiseerd en in staat om te werken in een omgeving met hoge druk.

Wat biedt het bedrijf?

Het Conservatorium hotel is een 5-sterren luxe hotel in Amsterdam en is de afgelopen vijf jaar geselecteerd als een van de beste 25 luxe hotels van Europa. Wij zijn een van de vier oprichters van The Set Collection. Een zorgvuldig samengestelde luxe hotelcollectie, bestaande uit enkele van 's werelds meest uitzonderlijke, gelijkgestemde, onafhankelijke hotels en resorts wereldwijd.

Wat ga je leren?

  • Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
  • B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten

lees verder